Papin Schipper

Hoi, ik ben Papin

Hoi en welkom op mijn site. Ik ben eigenlijk deze site begonnen omdat ik een plek nodig was om plugins te testen en omdat ik me eigenlijk gewoon dood verveelde. Maar naarmate mijn plugins populairder werden merkte ik dat mijn site steeds meer bezoekers kreeg. Mensen zochten contact met mij of zochten meer informatie over een van mijn plugins.

Dus als ik toch bezig ben kan ik net zo goed iets over mijzelf vertellen toch?

Dus, wie ben ik? Ik ben Papin Schipper een webdesigner en programmeur uit Nederland. Al sinds ik 12 jaar oud was en mijn eerste PC kreeg ben ik bezig met het programmeren van websites. Ik kon simpelweg niet wachten tot ik thuis kwam zodat ik verder kon met mijn website. Tegen de tijd dat ik 18 werd had ik al veel geleerd en besloot ik hier in verder te gaan, dus ik ging naar school maar na slecht een jaar (en een halve) ben ik daar weer mee gestopt om voor mijzelf te beginnen.

Net zoals de meeste webdevelopers vandaag de dag bouw ik mijn meeste websites met het WordPress CMS and heb ik ook een paar WordPress plugins gemaakt en zijn er plannen voor een WordPress thema of twee.

Als je contact met mij op wilt nemen kan dit via e-mail op de contactpagina die je hier kunt vinden.

I don’t have dreams, I have goals, now it’s on to the next one.

Wil je meer weten?

Dus ik heb je interesse gewekt? Om heel eerlijk te zijn is er niet veel te vertellen buiten mijn werk en programmeren om maar goed.

Hier zijn een paar links die je misschien interessant vind.

Mijn CV Mijn WordPress profiel Mijn Twitter